maanantai 13. toukokuuta 2013

Loppusanat

Ilmiön loppumisesta on jo aikaa, mutta tässä vielä viimeiset pointit loppupaneelista.


 Vierailut koettiin tarkoituksenmukaisiksi, hyödyllisiksi ja kivoiksi. Vierailut yhdistivät ilmiössä keräämiämme tietoja suurempiin kokonaisuuksiin ja saimme huomata, miten paljon yhteistä keksimisellä on täysin erilaisissa ympäristöissä.


Integrointi koettiin haastavaksi sanoittaa, mutta koimme kuitenkin tehneemme sitä. Unelmien puu oli hyvä esimerkki kädet savessa tehdystä työstä, joka yhdisti maantiedon käsillä tekemiseen. Integroinnin sanoittamisen tarkoituksenmukaisuudesta keskusteltiin, ja päädyimmekin siihen, että vaikka se ei juuri tässä ilmiössä ollut olennaista, on se tulevassa työssämme kuitenkin toisinaan välttämätön taito.

Kädet savessa -lähestymistapaamme toteutimme koko ilmiön ajan. Uusi lähestymistapa tehdä pakotti meidät keksimään uusia menetelmiä ja etsimään toimivia ja ei-niin-toimivia ratkaisuja tuttuihin aiheisiin, kuten reflektointiin ja loppupaneelin arviointikeskusteluun. Oli upeaa kokea, millaista on lähestyä aihetta "hypäten pää edellä uima-altaaseen". Kokemus oli virkistävä! Myös 3D-projekteistamme opimme valtavasti, vaikkei jokainen työ tullutkaan valmiiksi.


Blogin koimme toimineen hyvin prosessimme kuvaajana. Juuri siksi halusin myös tänne prosessillemme päätöksen.


Noste kiittää ja toivottaa hyvää kesää!


T. Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti