keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Inspiraatiota & innostusta!

Tämän viikon teemaksi muodostui sen enempää suunnittelematta "ideointi ja inspiraatio". Tämä johtunee suurimmaksi osaksi ryhmässä vallitsevasta yhteisestä innostuksesta! Kuten Lalla postauksessaan esitteli, käytimme alkuviikosta aikaa ideointia helpottavien menetelmien löytämiseen, kehittelyyn sekä tietenkin kokeilemiseen. Lamppu syttyi melko monella ryhmäläisellä kyseisen päivän aikana!

Ideat lentelivät ja suihkivat seuraavan kerran suunnitellessamme tulevaa aloituspaneelia. Tapaaminen rönsyili innostusta ja halua kokeilla uutta. Tärkeäksi tavoitteeksi koettiin myös alla näkyvän innostuksen tartuttaminen ilmiön ohjaajaan ja didaktikkoihin (ellei se ole jo tarttunut).
Loppuviikon tapaamisella Laura puheenjohtajana tarjoili ryhmälle monipuolisen ja toiminnalisen nelituntisen, joka aloitettiin hauskalla sana-assosiaatiotehtävällä. Pääsimme kaikki myös jakamaan idoitamme henkilökohtaiseen 3D-projektiin liittyen. Ideoita oli syntynyt vuorovaikutteisista bussibysäkeistä aina aikuisten temppurataan! Tapaamista rytmitti Lauran löytämä lyhyt dokkari oppimisen (miksei myös keksimisen) motivoimisesta:
Future Learnin - Unlock the Learning Potential of Young Minds


Ideointi ja inspiraatio -viikon loppuhuipentuma oli Nosteen yhteinen ratikkamatka. Hyppäsimme ratikkaan nro 7 tarkoituksenamme tarkkailla ja kuvata Helsinkiä ja ehkäpä löytää uusia näkökulmia omaan 3D-projektiin tai miksei koko ilmiöön. Matka oli myös osa tärkeää tavoitettamme viettää enemmän aikaa yliopiston ulkopuolella!Kaiken tämän ideoinnin ja inspiroitumisen jälkeen odotamme kaikki  ensi viikon aloituspaneelia ja ensimmäisiä didaktikkotapaamisia. Hyvä Noste!

T. Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti